Wie zijn wij?

Wij zijn een club van enthousiaste ondernemers met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

We hebben elkaar gevonden op onze gemeenschappelijk wens om teamdagen, heisessies, workshops en meetings energiek, leuk én betekenisvol te krijgen.

Samen hebben we de afgelopen jaren honderden teams begeleid in hun zoektocht naar betere samenwerking.

Deze trajecten leveren het meeste op als alle teamleden zichzelf echt aan elkaar durven te laten zien.

Als iedereen zijn eigen persoonlijke en professionele verhaal in alle openheid deelt, dan ontstaat er automatisch ruimte voor groei, betere samenwerking en dus betere teamprestaties.

De workshops van TeamCover.nl maken het voor elk team mogelijk om dit proces op een inspirerende en verdiepende manier met elkaar aan te gaan. Met een concreet en tastbaar eindresultaat om trots op te zijn!

Het team

Duco Biemans

Initiatiefnemer TeamCover.nl

Ik ben een ondernemende trainer en adviseur die professionals en teams op een prikkelende en creatieve manier aanzet tot reflectie, daadkracht, groei en actie.

Susan van Dijk

Ondernemer en bedenker Cover workshop

Ik ben een visuele conceptualiseerder die creativiteit combineert met diepgaande analyse en discipline. Ik help je je ware verhaal te vertellen waardoor je goed gevonden wordt.

Ingrid Jongens

Grafisch vormgever TeamCover.nl

Ik ben een creatieve duizendpoot met een oog voor detail en kwaliteit. Ik werk snel en laagdrempelig en maak samen met jou de mooiste foto’s, concepten en magazines waar je blij van wordt.

Sarah Dellar

Specialist Interculturele Communicatie

Met mijn Britse achtergrond en mijn ervaring als internationaal consultant inspireer en help ik multiculturele teams om optimaal samen te werken.

Arjen van Dijk

Ondernemer

Ik kom door mijn bijzondere kijk tot creatieve en inventieve oplossingen, waarbij ik op een inspirerende manier ideeën omzet in resultaat.

Hoe is het ontstaan?

Iedereen kent teamdagen, heisessies en strategie meetings die langdradig en niet to-the-point zijn. Het kost dan veel tijd en energie, resultaten blijven niet kleven en niemand houdt er een goed gevoel aan over.

Wij kregen van een opdrachtgever de opdracht om dit anders aan te pakken: ‘Ontwerp voor ons MT een inspirerende en positieve workshop waarin we allemaal op scherp worden gezet, iedereen zichzelf echt laat zien, zodat we beter met elkaar gaan verbinden. De workshop moet een tastbaar resultaat opleveren met heldere afspraken voor de toekomst’.

We hebben dit vertaald naar een oplossing waarbij we het hele Management Team hebben uitgedaagd om in één dag een team magazine te maken met 20 persoonlijke magazine covers en 20 persoonlijke coverstory’s.

Daarin hebben we de basis gelegd voor het uiteindelijke TeamCover concept.

Teamcover.nl was geboren! Inmiddels is het een beproefd concept, waarmee we al vele teams verder hebben geholpen en blij hebben gemaakt!

Waarom werken met Teamcover.nl?

Wij zien dat veel teams nog niet op vol vermogen samenwerken en presteren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit vaak op te lossen is door meer vanuit verbinding, openheid en sterkte denken met elkaar aan de slag te gaan. Tijdens de heidagen, heisessies en teamdagen van TeamCover werken we hieraan door:

  • Op een uitnodigende manier snel diepgang te creëren.
  • Gewoon door hier iedereen op een prettige manier naar zichzelf te laten kijken.
  • Elkaar beter te leren zien en begrijpen door elk teamlid positief in de spotlights te zetten.
  • Samen in gesprek te gaan over de zaken die er echt toe doen.
  • Geen tijd te verspillen aan corporate bla bla en abstracte theoretische modellen.
  • Te kijken naar individuele sterktes en talenten en leren om die optimaal te benutten.
  • Met elkaar gezonde teamgewoontes creëren en die in de praktijk gemakkelijk zijn toe te passen en vol te houden.

Het is onze ambitie om elk team dat deelneemt aan de TeamCover workshop een positieve ervaring te geven. Zodat de samenwerking blijvend verbetert. Met een concreet en tastbaar eindresultaat in de vorm van een team magazine op maat! Daar gaan we voor en daar staan we voor.

Aan de slag met jouw team?

Contact