Teamontwikkeling

Wil je een inspirerende teambuilding activiteit met tastbaar resultaat? Dan is de TeamCover Workshop precies wat je zoekt!

We maken samen jullie eigen Team Magazine. Elk teamlid krijgt zijn eigen magazine cover. Samen verwoorden jullie het succesverhaal van jullie Team. Met de TeamCover Workshop versnel je teamontwikkeling doordat iedereen op een positieve manier wordt uitgedaagd om zichzelf echt te laten zien.

Aan het eind van de dag vieren we een feestje met een tastbaar resultaat: Iedereen presenteert zijn eigen glossy magazine cover!

Teambuilding met Teamcover

We dagen elk teamlid uit om zijn eigen magazine cover en persoonlijke cover story te maken. We doen een Fotoshoot en maken professionele portretfoto’s. En natuurlijk maken we mooie teamfoto’s. Dan is de TeamCover workshop echt iets voor jouw team! Leg samen het verhaal van jouw team vast met de TeamCover workshop voor teams.

In aantrekkelijke korte workshops laten we je hele team vragen beantwoorden:

  • Waar zijn we als team verrekte goed in?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen voor ons team?
  • Hoe gaan we daar slim mee om?
  • Hoe versterken we elkaar?
  • Waar willen we naartoe werken?
  • Waar committeren we ons aan?
  • Wat spreken we met elkaar af?

De workshop

Wij helpen je Team om tijdens dit proces heldere en duidelijke antwoorden te vinden. Jullie schrijven de content, samen, onder tijdsdruk, met goede discussies en een boel plezier onderweg.

Wij begeleiden jouw team om het maximale resultaat uit deze teamontwikkeling sessie te halen. Aan het eind van de dag zijn de magazine covers geprint.

Eén week na de teambuilding sessie ontvangt iedereen het gedrukte team magazine.

We organiseren graag een mooi teambuilding traject op maat voor jouw team.

We verzorgen de TeamCover workshop op een toffe locatie bij jouw in de buurt. We nemen onze mobiele fotostudio mee.

Samen gaan we aan de slag.

Enthousiast geworden?

Contact